A legkedvezőbb lakásbiztosítást keresi?
Hasonlítsa össze 7 biztosító ajánlatát!

LAKÁSBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR 2011

Lakásbiztosításokról

Magyarországi lakások több mint kétharmada (körülbelül 70%) rendelkezik lakásbiztosítással.
A lakásbiztosítások felelősség vállalásai három szintre oszthatóak:

1. Minden alap lakásbiztosítás garanciát vállal környezeti katasztrófák esetére: vihar károk, árvíz és minden egyéb szélsőséges időjárás okozta kár, valamint földrengés, esetlegesen közlekedési járművek becsapódása az adott - biztosított - épületbe.

2. Kiegészítő biztosítások

  • - betörés, lopás, rongálás
  • - üvegtörés, vízvezeték hibák mint pl. csőtörés
  • - villámkár által tönkrement elektromos készülékek

3. Lakásbiztosítás területéhez kapcsolódó egyéb károk kártérítése:
  • - ideiglenes szállás/lakás költségei
  • - romok eltakarításának járulékos költségei
  • - zárcsere, személyes okmányok kiállítása

Biztosítók ajánlatai


OTP Garancia lakásbiztosítás

Az OTP garancia egyszerűsített lakásbiztosításának a kalkulátorával, a biztosított ingóság címének, alapterületének, épület típusának és melléképületek megadásával számítható ki a várható lakásbiztosítási díj: egyszerűsített lakásbiztosítás díjszámító.

Generali Otthonbiztosítás

A Generali vagyonbiztosítási szolgáltatási közé tartozik a Házőrző Családi Otthonbiztosítás, amely interneten is megköthető.
3 csomag választható: Házőrző Bázis, a Házőrző Ideal és a Házőrző Optimal, részletes táblázat a 3 csomag közötti különbségről a Generali oldalán.

AEGON lakásbiztosítások

Az AEGON biztosítónál 3 lakásbiztosítási konstrukcióból lehet választani, a standard otthonbiztosításon túl létezik egy 'Családi biztosítás' nevű csomag és egy komplexebb otthonbiztosítási forma a Global családi vagyonbiztosítás, amelynek az az újdonsága, hogy nincsenek tételesen felsorolva a lehetséges káresemények, egy váratlan, eddigi biztosításokban fel nem sorolt káreseményre is garantálja a biztosító a kártérítést a szerződésben foglalt összegig. Aegon biztosítás díjkalkulátor

Lakásbiztosítás összehasonlítás

A biztosítás.hu lakásbiztosítási oldalán több biztosító ajánlatából választható ki a számunkra ideális ajánlat a portál lakásbiztosítási kalkulátorát használva.


Lakásbiztosítás kalkulátor